mandag 28. februar 2011

Besøk av Pappa og Ingeborg

Ciao!
På bursdagen til Ingeborg (lørdag) så hadde vi fullt program!. Først dro vi ned til Alghero å handla og spiste lunch, så tok vi bussen til en bitteliten by som heter Bosa. Den ligger i en dal som går ut i havet. Var veldig fint der, men ikke så fint som Alghero. Det artigste var bussturen ditt, da. Først kjørte bussen langs havet i 1 time. Men da vi kjørte hjem valgte jeg å ta en annen buss rute så vi kjørte over noen fjell, og gjennom noen fjellandsbyer! Det var veldig kult, turen hjem tok nesten dobbelt så lang tid som turen til Bosa.. Men det var vel verdt det :).

Besøkets høydepunkt var å spise middag ute med de fra jobben på lørdagen. Det mangla ikke på noe da, spiste masse forskjellige sjøretter. Blant annet mini blekspruter og sjøhest! Fikk masse store fat med sjøretter servert der vi bare tok av selv!. Søstra mi spiste pizza, siden hun ikke liker fisk, men turte og smake på bleksprut da.. De miniblekksprutene spiser man foresten hele! Mot slutten av middagen kom det en stor overaskelse. De fra jobben hadde ordna kake til Ingeborg!. Lyset på resturanten ble skrudd av og plutselig kom det en kake og alle som var på restauranten begynte å synge! På italiensk eller engelsk, alt ettersom hva de kunne! De lurte oss til å skrive navnet til søstra mi ned på en lapp, siden det var så vanskelig å si.. Egentlig var det bare for å få skrevet det på kaka! Og helt til slutt på kvelden, da vi skulle betale, ble vi spandert på. Var ikke snakk om at gjestene skulle være med å betale! Hvilken gjestfrihet, jeg er veldig heldig med å ha fått så gode kollegar her nede!
På caffe

Svart toyota corolla!

Klatretur gone wrong!

kollegene og vennene deres

Tror ikke Ingeborg helt skjønte det Antonio sa :)

Glad bursdags jente!   
 Arriverderci!

1 kommentar:

  1. Det ser ut som du opplever mye gøy, jeg blir helt misunnelig! Flott at du skriver og legger ut bilder! Det er kjekt å følge med. Knut Ø.

    SvarSlett